Publicat el 21 de setembre del 2010

Nova temporada, nou programa

Durant el curs passat, de gener a juliol de 2010, vàreu poder escoltar per Ràdio Estel (106.6 FM) el programa “Cinc cèntims, economia i valors humans” que s’emetia els dilluns d’11h a 12h

Aquest any, el matexi equip --el Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES) a la producció i la Carla Gràcia a la direcció-- torna a Ràdio Estel amb una proposta similar, però amb algunes novetats: «Plusvàlua» és el nou programa d’economia i valors humans d’aquesta temporada, que s’emet en directe tots els dimecres de 21h a 22h.

El nou Plusvàlua se centrarà en comentar l’actualitat econòmica setmanal, mitjançant entrevistes a personalitats del món econòmic i amb una tertúlia de convidats fixos que aniran variant quinzenalment.

Mitjançant el bloc www.plusvalua.cat podreu seguir els continguts i les entrevistes del programa, i també hi haurà la possibilitat de plantejar pregunts als convidats o de tornar a sentir els programes ja emesos.
Per a quaslevol comentari, proposta o suggeriment, podeu deixa-nos la votra aportació mitjançant l’eina de comentaris del bloc o enviant-nos un missatge a participa@plusvalua.cat