Publicat el 18 de març de 2010

Europa: persones o negocis?

Títol:   Europa: persones o negocis?

Data:   22 de març de 2010Escoltar el programaContingut:   L'Europa comunitària, la Unió Europea, és només un mercat? Es limita a una unió econòmica o monetària? O hi ha també un espai social europeu? Hi ha un lloc per a les persones i per als drets humans i socials a Europa? Pedura encara l'esperit social dels pares fundadors? Avancem realment cap a una Unió de les persones o som només una unió per als negocis?

Entrevista:
  • Francesc Granell, economista, catedràtic d' Organització econòmica internacional a la Universitat de Barcelona i ex Director d' ajut al Desenvolupament a la Comissió Europea.

Tertúlia:
  • Carme Moliné, advocada, professora de Dret Europeu i de Dret internacional privat, membre de la Junta Directiva del Consell Català del Moviment Europeu.
  • Agustí Ulied, economista, professor d' Economia a ESADE i membre del Team Europa de la Comissió Europea.
  • Eduard Arruga, economista, professor de Comerç internacional a la Universitat Politècnica de Catalunya, membre de la Junta de Govern de la Societat Catalana d' Economia i directiu del Centre d'Estudis Econòmics i Socials.

I els espais habituals  5 cèntims de valors, una reflexió amb Esteve Pujol, i 5 cèntims de xarxa, una selecció de webs sobre el tema que tractarem, a càrrec de Claudi Cervelló.

Enllaços relacionats:

Direcció i presentació: Carla Gràcia Mercadé.


Dins del CEES, aquest programa ha estat produït per Eduard Arruga i coordinat per Ignasi Farreres.